филтър

обяви за: продава под наем
реф. номер:
регион:
населено място:
район:
цена от:
цена до:
 

Какво ново?

#
14|3|2012

САЙПБУЛ ЕНТЕРПРАЙСЕС ОТНОВО В БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ГРЪЦКИЯ БИЗНЕС СЪВЕТ В БЪЛГАРИЯ

#
23|11|2010

Фирмата ни, Сайпбул Ентерпрайсес ЕООД търси  парцели.

#

#
#
01|6|2010:

Весел празник с много танци, игри и вкусни награди!!!

 

Столичната община, Посолството на Република Кипър в София, „Памбос Дансинг Център", Сайпбул Ентерпрайсес ЕООД с помощта на генералния спонсор Globul отново зарадваха всички малчугани. Празникът организиран по повод Деня на детето проведен на 30 май 2010 в Борисовата градина се превърна отново в незабравимо преживяване за децата.

    Заместник-кметът на Столична община Христо Ангеличин и Н.Пр. г-н Ставрос Амвросиу, посланик на Република Кипър в България поздравиха участниците и гостите на празника.
   Празничното градче „Веселополис" предложи музикална програма, танци, игри и атракции. Малчуганите имаха възможност да поскачат на батута, осигурен от генералния спонсор Globul. На сцената, изпълнители от Общинските домове на културата „Искър" и „Средец" изнесоха двучасова програма.

 

Аниматорите от Малчуган Великан забавляваха децата с весели детски игри и много вкусни награди, осигурени от Сайпбул Ентерпрайсес ЕООД. Победителите и всички останали участници получаваха от вкусните бисквити Arluy, за които Сайпбул е официален вносител за България. За малчуганите бяха приготвени от бисквитките с детски играчки на Arluy, а за по-глемите дечица имаше бисквити Arluy с любимите им герои на Дисни.


   След 18.00 ч. атрактивният Памбос  даде началото на танцово шоу за децата и техните родители. На сцената се качиха най-добрите танцьори от „Памбос Денсинг Център" , които освен, че танцуваха даваха и на желаещите уроци по танци.

#